Samen bouwen aan de toekomst van onze regio

Van den Elshout & de Bont heeft een belangrijke functie in Waalwijk en omgeving. We zijn hier een bekende naam, want het bedrijf speelt een grote rol voor veel families die hier al generaties lang werken. Maatschappelijke betrokkenheid zit diep bij ons. En daar geven we op allerlei manieren uiting aan. Als je het in cijfers wilt uitdrukken: we zijn gecertificeerd volgens mvo-prestatieladder niveau 3.

Wat doen wij precies binnen de 3 P’s van de prestatieladder? We zorgen voor een gezonde werkomgeving waarin collega’s zichzelf niet overbelasten, verduurzamen de bedrijfsvoering en leveren allerlei bijdragen aan het verenigingsleven en goede doelen. Hieronder leggen we het verder uit.

People

We zorgen goed voor onze mensen, zij zijn immers de kurk waarop de zaak drijft. Ons bedrijf was bijvoorbeeld de eerste die een bestratingsmachine aanschafte om onze stratenmakers te ontzien. Daarnaast stimuleren we een gezonde levensstijl door gratis bedrijfsfitness aan te bieden. En werken we samen met diverse opleidingsinstituten zoals Inframensen, om onze mensen ruimte voor ontwikkeling te geven. Daarmee geven we iedereen die wil werken een kans. Ook uitstraling vinden we belangrijk. Daarom is onze bedrijfskleding altijd tiptop in orde.

Planet

Door vernieuwing en anders werken, beperken we de uitstoot en energie van onze machines, het wagenpark en het kantoorpand. Ook scheiden we ons bedrijfsafval en hergebruiken we materialen waar mogelijk. Lees meer over onze doelstellingen.

Profit

We sponsoren regionale sportclubs en verenigingen zoals Oranjeparkfestival Dongen, Voetbalvereniging WSC en de Voedselbank Waalwijk.

Meer over ons mvo-beleid