Samen bouwen aan de toekomst van onze regio

Van den Elshout & de Bont voert (grote) infrastructurele projecten uit in Brabant, met een eigen team van vakspecialisten. We hebben ervaring met alle contractvormen (ook bouwteams) en investeren altijd in een goede relatie met onze opdrachtgevers.

Als je alle vakmensen in eigen huis hebt dan weet je zeker dat ze kwaliteitswerk afleveren en afspraken nakomen. Dat is precies waarom we een team van ruim 70 stratenmakers, rioolspecialisten, landmeters, grondwerkers, machinisten en onderhoudsmonteurs hebben. De traditionele aanpak dus. Maar we werken gewoon met alle moderne middelen die je van een grote aannemer (met vaste relaties) mag verwachten. Daarbij zijn we self-supporting in onderhoud en communicatie. Voor omvangrijke infrastructurele projecten hebben we al het materieel en vakmanschap voor handen. Voorbeelden daarvan vind je op onze projectenpagina.

Ervaring met verschillende contractvormen

Onze bedrijfsfilosofie is met opdrachtgevers hechte relaties op te bouwen en te onderhouden. Basis hiervoor is naast het leveren van hoogwaardige kwaliteit, het bieden van de juiste oplossingen en advies. Wij hebben afgelopen jaren veel werkzaamheden in bouwteamverband uitgevoerd. Ons bedrijf is lid van branchevereniging Bouwend Nederland.

Omgevingscommunicatie via bouwapp

Brieven en huis-aan-huiscommunicatie zijn vaste prik bij bouwprojecten. Wij gebruiken de bouwapp als aanvulling daarop. Hier delen we van ieder project ook de voortgang met beelden die we zelf schieten. Twee voordelen: omwonenden van het bouwproject kunnen eenvoudig contact opnemen met de omgevingsmanager voor een vraag, klacht of compliment én de activiteit in de app is eenvoudig te monitoren.

We hechten waarde aan goede relaties

Van den Elshout & de Bont is een familiebedrijf en dat merk je als je met ons samenwerkt. Want de verbondenheid die we met elkaar voelen, is tegelijk de basis voor onze manier van werken. Ook daarin zoeken we de verbinding op. Dat geldt voor de vele relaties die we al jarenlang koesteren én voor nieuwe opdrachtgevers. Mekaar altijd in de ogen kunnen kijken werkt wel zo prettig, want dat zorgt voor het beste eindresultaat. Op die manier is ieder project er één waar we trots op kunnen zijn en daarmee een visitekaartje voor de volgende.