Samen bouwen aan de toekomst van onze regio

Van den Elshout & de Bont is een familiebedrijf met een lange geschiedenis. En dat merk je in hoe we met mensen omgaan. Samen komen we er altijd uit. We werken met modern materieel volgens traditioneel recept: een vast team van vakmensen.

Dit hebben we in huis

We zijn echte aannemers, dus we doen het werk zelf. Zoals vroeger de standaard was. We hebben een team van 70 stratenmakers, rioolspecialisten, landmeters, grondwerkers, machinisten en onderhoudsmonteurs. Die stuk voor stuk specialisten zijn. Een traditionele insteek, maar met de middelen die je van een moderne, grote infra-aannemer mag verwachten.

Zo werken wij

We zijn een familiebedrijf en dat betekent iets. Ieder jaar vieren we wel een 40-jarig werkjubileum. Bij ons ervaren mensen warmte, trots, betrokkenheid, goede samenwerking en respect voor elkaar. Dat geldt voor collega’s onderling en voor opdrachtgevers en stakeholders. We blijven altijd met elkaar praten en zeggen waar het op staat. Dat werkt wel zo makkelijk.

Kwaliteit vastleggen en doorgeven

We zijn er trots op dat ons werk van hoge kwaliteit is. Zo zijn we een bekende naam geworden. En dat bewijzen we met de nodige certificeringen. Om die hoge kwaliteit ook voor de toekomst veilig te stellen, investeren we in de vakmensen van de toekomst. We zijn een erkend leerbedrijf en werken veel samen met scholen in de regio.

Wij zijn o.a. werkzaam in deze regio