Samen bouwen aan de toekomst van onze regio

Welke certificeringen heeft Van den Elshout & de Bont precies? Op deze pagina vind je een handig overzicht.

ISO 9001:2015 EN VCA** 2017/06

Ons kwaliteit-, arbo- en milieu (KAM)-systeem voldoet aan de normen van NEN-EN-ISO 9001:2015 en VCA** 2017/06 en is daarvoor ook gecertificeerd.

ISO 9001
VCA**

SEB-keurmerk

Onze prestaties worden voortdurend getoetst door de Stichting Erkenning Bestratingsbedrijf (SEB). Van arbobeleidsplan tot vakmanschap: op alle vlakken geeft dit keurmerk zekerheid aan opdrachtgevers.

SEB

SBB

Om de vakmensen van de toekomst klaar te stomen voor een mooie carrière zijn we gecertificeerd als erkend leerbedrijf bij Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SSB).

SBB

SKG-IKOB BRL9334-certificaat

In deze beoordelingslijn (BRL) staan alle aspecten over de kwaliteit van bestrating vastgelegd. Van de fundering tot het bestratingsmateriaal en het welzijn van de stratenmakers, alles is bij ons dik in orde.

SKG-IKOB certificaat

Prestatieladder Socialer Ondernemen, trede 2

Iedereen die bij ons wil werken is welkom. Dat is wat wij bedoelen met inclusief werkgeverschap. Dit onderstrepen we met onze certificering op trede 2 van de PSO-Prestatieladder. Dat betekent dat we ruim bovengemiddeld presteren in werkgelegenheid bieden voor mensen met een kwetsbare arbeidspositie.

Van den Elshout & de Bont Waalwijk BV PSO Trede 2 certificaat