Samen bouwen aan de toekomst van onze regio

Van den Elshout & de Bont is een echt familiebedrijf, al drie generaties. Ons bedrijf heeft grote betekenis voor vele families en we vinden het ontzettend waardevol om zo’n rol te spelen in de regio. Vanuit die betrokkenheid zetten onze mensen zich 100 procent in voor opdrachtgevers.

Zo ziet de tijdlijn eruit

In 1941 begonnen Frans de Bont en Paul van den Elshout het bedrijf, Kees de Bont volgde in 1967 zijn vader op. Hij bouwde het bedrijf verder uit tot een modern aannemingsbedrijf, in het pand waar we sinds 1986 zitten. Met alles erop en eraan, inclusief opslagterrein, loswal en werkplaats.

In 2002 namen zoon Frans de Bont en schoonzoon Erwin Muijs de zaak over van Kees de Bont. Hij was er bijzonder trots op dat de derde generatie het familiebedrijf voortzette. Wij ook, zeker toen we in 2016 ons 75-jarige jubileum vierden. Waanzinnig wat we in die tijd bereikt hebben. Want Van den Elshout & de Bont voert nu met ruim 70 collega’s projecten uit in heel Brabant, waaronder veel grote infraprojecten.

Door zonder onze Frans

In onze gedachten is hij er nog altijd bij, Frans de Bont. Hij werkte al jaren in het bedrijf van zijn vader toen hij samen met Erwin de zaak overnam. Hij was er ‘gewoon’ altijd, hij kwam als eerste binnen en ging als laatste weer weg. Tot hij op 21 oktober 2021 na een kort ziekbed overleed. Een klap voor zijn familie en het bedrijf. We zetten ons werk nu voort, met Frans in onze gedachten. Zoals hij dat gewild zou hebben. Frans is voor altijd in ons midden.