van den Elshout & de Bont spotlightafbeelding van den Elshout & de Bont spotlightafbeelding van den Elshout & de Bont spotlightafbeelding van den Elshout & de Bont spotlightafbeelding van den Elshout & de Bont spotlightafbeelding van den Elshout & de Bont spotlightafbeelding van den Elshout & de Bont spotlightafbeelding van den Elshout & de Bont spotlightafbeelding van den Elshout & de Bont spotlightafbeelding van den Elshout & de Bont spotlightafbeelding van den Elshout & de Bont spotlightafbeelding van den Elshout & de Bont spotlightafbeelding van den Elshout & de Bont spotlightafbeelding van den Elshout & de Bont spotlightafbeelding

Leerbedrijf

Van den Elshout & de Bont Waalwijk is een erkend leerbedrijf. Ons bedrijf is lid van de stichting Vakopleiding Infra Brabant en plaatst jaarlijks diverse leerlingen binnen het bedrijf. Afgelopen jaren hebben machinisten, statenmakers en gww-vakmensen hun praktijkervaring opgedaan binnen ons bedrijf en hebben verschillende van hen een vaste baan aangeboden gekregen.

Ook hebben diverse studenten van verschillende opleidingen een stage binnen ons bedrijf gevolgd. Zij hebben ervaring opgedaan in diverse disciplines, zoals calculatie, werkvoorbereiding en uitvoering.

Ook eigen medewerkers volgen jaarlijks cursussen en opleidingen om hun kennis te verbreden en up to date te blijven van de nieuwste technieken.