van den Elshout & de Bont spotlightafbeelding van den Elshout & de Bont spotlightafbeelding van den Elshout & de Bont spotlightafbeelding van den Elshout & de Bont spotlightafbeelding van den Elshout & de Bont spotlightafbeelding van den Elshout & de Bont spotlightafbeelding van den Elshout & de Bont spotlightafbeelding van den Elshout & de Bont spotlightafbeelding van den Elshout & de Bont spotlightafbeelding van den Elshout & de Bont spotlightafbeelding van den Elshout & de Bont spotlightafbeelding van den Elshout & de Bont spotlightafbeelding van den Elshout & de Bont spotlightafbeelding van den Elshout & de Bont spotlightafbeelding

Historie

In 1941 is ons familiebedrijf Van den Elshout & de Bont Waalwijk opgericht door Frans de Bont en Paul van den Elshout. Laatst genoemde is in 1959 uitgetreden.

Kees de Bont heeft het bedrijf in 1967 voortgezet na het overlijden van zijn vader. Onder zijn leiding is ons bedrijf uitgegroeid tot een modern aannemingsbedrijf welke veel projecten in Waalwijk en omstreken heeft uitgevoerd. Een voorbeeld hiervan is de gehele rioolrenovatie en herinrichting van de Vesting Heusden.

Sinds 1986 is ons bedrijf gevestigd aan de Industrieweg 67 op Industrieterrein Haven te Waalwijk. Hier is naast het kantoor, het opslagterrein, een loswal ook de werkplaats gevestigd.

In 2002 hebben Frans de Bont en Erwin Muijs de zaak overgenomen van Kees de Bont. Hij was er bijzonder trots op dat de derde generatie het familiebedrijf heeft voortgezet. Kees is op 27 maart 2005 overleden.