van den Elshout & de Bont spotlightafbeelding van den Elshout & de Bont spotlightafbeelding van den Elshout & de Bont spotlightafbeelding van den Elshout & de Bont spotlightafbeelding van den Elshout & de Bont spotlightafbeelding van den Elshout & de Bont spotlightafbeelding van den Elshout & de Bont spotlightafbeelding van den Elshout & de Bont spotlightafbeelding van den Elshout & de Bont spotlightafbeelding van den Elshout & de Bont spotlightafbeelding van den Elshout & de Bont spotlightafbeelding van den Elshout & de Bont spotlightafbeelding van den Elshout & de Bont spotlightafbeelding van den Elshout & de Bont spotlightafbeelding

Bedrijfsprofiel

Van den Elshout & de Bont Waalwijk is een familiebedrijf geleid door de derde generatie. Ons bedrijf is actief in de sector infra.

Wij zijn een gerenommeerd aannemingsbedrijf in de regio. Kenmerkend is de platte en duidelijke organisatie, het traditionele vakmanschap met kennis van de moderne technieken en huidige regelgeving, flexibiliteit en betrouwbaarheid met inzet van eigen materieel en personeel.

Met de inzet van circa 50 gemotiveerde en goed opgeleide vakmensen waaronder stratenmakers, rioolspecialisten en een landmeter, een uitgebreid materieelpark, eigen onderhoudsdienst met eigen werkplaats is de onderneming flexibel en maakt werk waar de kwaliteit van gegarandeerd wordt.

Van den Elshout & de Bont Waalwijk heeft veel langdurige relaties waar veel waarde aan wordt gehecht.