van den Elshout & de Bont spotlightafbeelding van den Elshout & de Bont spotlightafbeelding van den Elshout & de Bont spotlightafbeelding van den Elshout & de Bont spotlightafbeelding van den Elshout & de Bont spotlightafbeelding van den Elshout & de Bont spotlightafbeelding van den Elshout & de Bont spotlightafbeelding van den Elshout & de Bont spotlightafbeelding van den Elshout & de Bont spotlightafbeelding van den Elshout & de Bont spotlightafbeelding van den Elshout & de Bont spotlightafbeelding van den Elshout & de Bont spotlightafbeelding

Infra

De projecten van Van den Elshout & de Bont Waalwijk variƫren van klein onderhoud tot het realiseren van complexe opdrachten in construct en design. Ons bedrijf is regionaal actief. Tot de vaste opdrachtgevers behoren alle gemeenten in de directe omgeving, diverse projectontwikkelaars en woningbouwcoƶperaties.

Met de inzet van ruim 50 gemotiveerde en goed opgeleide vakmensen, een uitgebreid materieelpark, eigen landmeter, eigen onderhoudsdienst en eigen werkplaats maakt Van den Elshout & de Bont Waalwijk werk waar de kwaliteit van gegarandeerd wordt!

Onze bedrijfsfilosofie is met opdrachtgevers hechte relaties op te bouwen en te onderhouden. Basis hiervoor is naast het leveren van hoogwaardige kwaliteit, het bieden van de juiste oplossingen en advies. Wij hebben afgelopen jaren veel werkzaamheden in bouwteamverband uitgevoerd.

Ons bedrijf is lid van branchevereniging Bouwend Nederland.